|


Първа страница arrow ОБЯВИ

ПРОЛЕТ В БУДАПЕЩА – 5 ДНИ

Вижте всички обяви от ccbookings
21.03. – 25.03.2012
ЦЕНА ЗА ДВАМА ЧОВЕКА – 324 Евро

Цената включва:
4 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ – 93 Евро за двама човека
Gloria Hotel 3*

ДВУПОСОЧНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ – 231 Евро за двама човека с включени всички такси
Полет на авиокомпания Malev

Екскурзията е предназначена за индивидуални туристи, които желаят да опознаят Будапеща и околностите като съставят своя програма.
Цената и датите са примерни и могат да претърпят промени в зависимост от наличността на свободни стаи в хотела и полета.

Цената на самолетния билет е съобразно свободните места към 22.12.2011 по този полет и може да претърпи промени в зависимост от наличните свободни места в конкретния ден и начислената от авиокомпанията такса ”гориво”. За установяване на точна комплексна цена на самолетните билети можете да позвъните на тел: 02 962 48 08
Информация за Gloria Hotel 3*
Семейният хотел Gloria е разположен на тихо място само на 5 минути с кола от центъра на Будапеща. Той се намира близо до главната улица, водеща към летището и до голям парк.
Метростанцията (М3), разположена в съседство до хотел Gloria, Ви позволява да стигнете бързо до всички основни забележителности на града.
В близост ще откриете Hungexpo (Унгарския панаирен център), конгресна зала Syma, стадиона Puskas Ferenc и търговския център Arena Plaza.

Направете своята безплатна регистрация в сайта www.ccbookings.com, възползвайте се от преференциални цени за регистрирани потребители и направете своята уникална екскурзия като изберете хотел според Вашия бюджет.
Проверете допълнителни възможности за полети на сайта www.ccbookings.com
www.ccbookings.com
Цена: 648
Контакт:
Съркъл Клаб
02 962 48 08
София
Email: sales@ccbookings.com
ПРОЛЕТ В БУДАПЕЩА – 5 ДНИПРОЛЕТ В БУДАПЕЩА – 5 ДНИПРОЛЕТ В БУДАПЕЩА – 5 ДНИ


© 2007-2020 СТРАНА