|


Първа страница arrow ОБЯВИ

Биологични пречиствателни системи за отпадни води Envi pur

Вижте всички обяви от ekoplaneta
Биологични пречиствателни станции с аеробна технология BioCleaner®, произведени в Чехия. Чешката фирма Envi pur се наложи успешно на българския пазар като пречиствателни станции BioCleaner® са най-предпочитаните съоръжения от българските потребители поради тяхната икономичност и ефективност. Българската фирма HG & Sons, която е неин представител е монтирала вече стотици домашни пречиствателни станции . Много хотели и вилни селища по Черноморието също вече са със собствени пречиствателни станции Envi pur.
Технология BioCleaner® е най-добрата технология за пречистване на отпадъчни води и е патентована от фирма Envi pur на три континента. Пречиствателните съоръжения с технология BioCleaner® нямат нужда от никаква поддръжка и притежават всички възможни сертификати, издадени от специализирани за това Европейски институции и лаборатории. Пречистената вода е с отлични качества и може да се използва повторно както за поливане, гасене на пожари и дрл или да се зауства в реки или други водни обекти.
hg-sons.com
Цена:
Контакт:
Ейч Джи Енд Сонс - Пречиствателни станции
0886772566
София
Email: eko_planeta@abv.bg
Биологични пречиствателни системи за отпадни води  Envi purБиологични пречиствателни системи за отпадни води  Envi purБиологични пречиствателни системи за отпадни води  Envi pur


© 2007-2020 СТРАНА