|


Първа страница arrow ОБЯВИ

Здраве: ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ ** от 20 на 5,80 лв.!

Вижте всички обяви от albods
СИЛИКОНОВА ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ

** УНИКАЛНО ПОСТИЖЕНИЕ НА КИТАЙСКА МЕДИЦИНСКА НАУКА!
** СПОРЕД „РЕКОРДИТЕ НА ГИНЕС” НАЙ-ШУМНОТО ХЪРКАНЕ Е 93 ДЕЦИБЕЛА!

За пълноценен сън не е толкова важно колко време се спи, а от значение е качеството на съня! При недоспиване на следващия ден сте в сънно и упоено състояние, което пречи на трудоспособността и е причина за допълнителен стрес в напрегнато трудово ежедневие, като ставате раздразнителни, нервни и неработоспособни.

Ако хъркането причинява тези проблеми си представете какво причинява на този, който спи до Вас! На този проблем не винаги се обръща достатъчно внимание, но с времето хъркането се превръща в сериозно изпитание за партньора! Това налага при възможност един от двамата да се премества да спи в съседна стая и в резултат отчуждение и съществен фактор за много разправии и дори се стига и до развод.

За избягване на тези неприятности се препоръчва патентованата Китайска силиконова щипка “Анти хъркане”, която се поставя в ноздрите на носа преди лягане за максимално улеснение на дишането по време на сън.

Щипката облекчава хъркането при пациенти, чийто аспираторен тракт е блокиран от стената на носа и фаринкса. Тя спомага за отваряне на носната кухина, респ. да се диша по-лесно, при което хъркането значително се облекчава.

Щипката стимулира и кръвообращението в носа и осигурява свободен приток на въздух през надлъжните и канали.

Закрепването на щипката в горната част на ноздрите посредством срещуположните издатини е стабилно и не причинява дискомфорт.

Щипката е изработена от медицински висококачествен силикон с антибактериално въздействие, който е напълно безвреден, без мирис и неудобство при употреба.

При спане се препоръчва височината на възглавницата да не е по-голяма от дължината на рамото и е желателно да се спи на дясната страна за да не се притиска сърцето и да се подпомага кръвообращението.

Нощното хъркане често пъти е предизвикано и от някой заболявания, като: настинка, хрема, хипертония, хроничен бронхит, алергии, синузит, ринит и др. При тези заболявания щипката “Анти хъркане” значително облекчава дишането и премахва неприятното хъркане.

Щипката се съхранява в малка пластмасова подаръчна кутийка.с огледалце.

ШОКОВА ЦЕНА: 5,80 лв.

Произход: Китай. Сертификат СЕ.

ПОКУПКИ:
София, пазар “Борово”, павилион 12 (срещу супермаркет Европа)
или по куриер с наложен платеж; такса при получаване от офиса на
Еконт Експрес 3,50 лв., а до адрес 5,40 лв. и получаване на следващия
ден, а до селища без офис на Еконт до три работни дни и такса 6,70 лв.
Ползва се намаление на куриерската такса -20%!

КОНТАКТИ:
0887/255 692; 02/855 2635
albods@abv.bg

ИНТЕРНЕТ МАГАЗИНИ:
www.albo-bg.com
www.albobg.com
albo-bg.com
Цена: 5.80
Контакт:
Димитър СТОЯНОВ
0887255692
София
Email: albods@abv.bg
Здраве: ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ ** от 20 на 5,80 лв.!Здраве: ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ ** от 20 на 5,80 лв.!Здраве: ЩИПКА ПРОТИВ ХЪРКАНЕ ** от 20 на 5,80 лв.!


© 2007-2020 СТРАНА