Опорочаване и манипулиране на избора на училищни директори

теми на участниците

Има ли опорочаване и манипулиране при избора на училищни директори?

Да
7
78%
Не
0
Няма гласували
Не знам, но ми е интересна темата
2
22%
 
Общо гласове : 9

Опорочаване и манипулиране на избора на училищни директори

Мнениеот strana » 19 Юли 2010, 17:43

За грубо опорочаване и манипулиране на избора на училищни директори алармира в открито писмо зам.-кметът на град Средец Петя Шиварова.

Манипулират избора на училищни директори


Аватар
strana
 
Мнения: 33
Регистриран на: 15 Фев 2009, 20:30

Re: Опорочаване и манипулиране на избора на училищни директо

Мнениеот случаен » 22 Юли 2010, 15:44

Такова манипулиране на избора на училищни директори не съм и предполагал, че би могло да съществува и то в системата на образованието, където всички трябва да са аполитични. Методиката на оценяване на т. нар. "Комисия" е ясна- първо се поставят окончателните оценки "правилно", от тях се изваждат точките от теста и така се получават "очакваните", измислени точки от интервюто. В цялостното подреждане на кандидатите по протокола с окончателните резултати личи предварително замислената стратегия, що се касае за границата под и над минимално определените точки. От разгледаните форуми ми стана ясно, че в цялта страна конкурсите са опорочени :(, не само във Варна- където има фрапиращ случай с избора на директор на Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия "В. Левски"- назначено е "политическо лице", напълно некомпетентно, с тотална липса на самоценка и стил на поведение. Жалко за всички, които се опитаха да възстановят имиджа на гимназията и най- вече за учениците и техните родители. Дано все пак регулиращите органи да си свършат работата и да изконтролират започналите саморазправи с учители, които не се притесниха да изкажат позиция.
случаен
 

Re: Опорочаване и манипулиране на избора на училищни директо

Мнениеот Батко » 28 Авг 2010, 10:15

Продължава завземането на постове в образованието. По поръчка се назначава за пом. Директор на Руската г-жа Райкова - съпруга на общинаря Райков, и първа приятелка на водача на общ. съветници на Герб - Диана Йорданова. А г-жа Райкова дали си спомня за фалшифициран официален документ, който все още се пази?
Батко
 

Re: Опорочаване и манипулиране на избора на училищни директо

Мнениеот dieting » 26 Дек 2014, 18:04

Такова манипулиране на избора на училищни директори не съм и предполагал, че би могло да съществува и то в системата на образованието, където всички трябва да са аполитични. Методиката на оценяване на т. нар. "Комисия" е ясна- първо се поставят окончателните оценки "правилно", от тях се изваждат точките от теста и така се получават "очакваните", измислени точки от интервюто. ???
Sign up with ccna exam questions ccna for getting incredible online testking courses 74-325 and 350-080 We also provide best www.tabor.edu
dieting
 
Мнения: 1
Регистриран на: 26 Дек 2014, 15:01


Назад към Хайд парк

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron