Списък на българските спамъри за Лято 2009

Списък на българските спамъри за Лято 2009

Мнениеот BG Spam » 20 Юни 2009, 23:51

Понеже напоследък зачести спамът в нашите мейли, който се оправдава със Закона за електронна търговия, чл. 6 (1), или ти поставя едва ли не като условие, за да те оставят на мира, да изпратиш unsubscribe на досадника, който те спами, то мисля, че е време да се създаде едно списъче с българските спамъри. Обнагляват.
Дано да излезе късичко, но ви приканвам да помогнете на досадниците, които ви губят времето с нежелани мейл-съобщения, като ги изтипосате в темичката. Ще помисля и за някаква сезонна награда, която да се връчва на най-оригиналния спамър.

Остарелите съобщения от началото на месеца ще ги забравя, започвам с актуалните:

1. RVision Group Ltd канят да се включите в портал за машини. Спама го оправдават със ЗEТ като цяло, без излишни уточнения. Ако ви интересува какви са тези машини, с какво се ядат или самият вие сте робот, то можете да им пишете на info@mashinite.com или да се обадите на тел. 0887 77 37 47

2. Атанас Чобанов освен че спами сам, но ви кани и вие да се заемете с тази общественополезна дейност, като тормозите познатите си. Темата са изборите, а посоченият обратен имейл - atanas@izbor.eu . Като алтернатива да не ви досажда ви предлага да натискате unsubscribe, тъй като явно subscribe е попълвал някой друг, когото най-вероятно не познавате.

3. Уважаеми дами и господа, IDEAS България и Performia България Ви канят на отворен семинар на тема: "Как да подбирате тези, с които ще можете да оцелеете и просперирате, особено в трудни времена?" и призовават да не допускате взимането на погрешно решение в подбора отново, тъй като Вие си знаете цената. Адреса ви го взимат от публичното пространство и ако не желаете да получавате повече от тази тъй ценна информация, трябва да ги уведомите, като им върнете съобщение за това с текст "Отписване" от e-maila, на който сте го получили.
Класика в жанра. за коментари - trainings.ideas@ideas-reality.com

4. Следващият кандидат не си губи времето да обяснява откъде ви е докопал адреса, но тъй като е изтипосал целия списък на пострадалите, то не е трудно да се досетите. Предлага да рекламирате при него. Схемата звучи добре, вие му давате пари, а той покрай тези пари има време да пише и праща спам и на други нежелаещи. За повече подробности относно този вечен двигател - на Admin support@mp3-label.info


Продължението следва.


BG Spam
 

Re: Списък на българските спамъри за Лято 2009

Мнениеот BG Spam » 23 Юни 2009, 00:17

5. Новото попълнение за днес е БулгарВода. Няма ЗЕТ, няма шест-пет. Предлагат минерална вода в 19-литрови бидони. Мислех си да ги юрна да ми качат некой-друг бидон до петия етаж без асансьор, но ми дожаля за носачите, едва ли са виновни те за спама на шефовете си, които не сасесетили, че ако ми потрябва вода ще успея да ги намеря по реклама или в Гугъл, а безплатното им досаждане само ще прецака подобно желание. Без да коментирам нашироко, че 19-литров бидон мога да побера само във ваната. Все пак да дам адреса за всеки случай - mail@bulgarvoda.com, може би ще имат нужда от студен изворен душ.
BG Spam
 

Re: Списък на българските спамъри за Лято 2009

Мнениеот BG Spam » 05 Окт 2010, 18:17

ДАТАМАП-Европа ООД предлага "Атлас на Света", първо издание , формат 155х235мм, 96 страници. богата информация за Слънчевата система, Земята като планета, Луната, карти на света и т.н. Щеше да звучи много добре, ако не беше спам.

За адрес за контакти дават office@datamap.bg, а за разбиранията им относно ЗЕТ и непоисканите търговски съобщения можете да се свържете на info@bgborsa.info
BG Spam
 

Re: Списък на българските спамъри за Лято 2009

Мнениеот kanita » 12 Дек 2014, 13:18

Имам оплакване от госпожа Валя Стоянова от ОУ "Св. Климент Охридски" в село Томпсън.Въпросната г-жа дели учениците на нейни любимци и не любимци…Дъщеря ми е от не любимите и деца,за което тя не и пише повече от тройки,по география,истор ия и математика.Сега дъщеря ми завършва осми клас г-жата и казва,че повече от 3 няма да и пише дори и да знае за шестица…,заявява на детето ми,че го мрази и няма да и пише повече от 3 за срока по трите предмета.Какво трябва да направя в този случай,защото няма време до края на срока?

___________________
Decrease your exam stress by using our latest 117-201 - testking and best quality testking and 70-642 - braindumps - questions pass guarantee Southern California Institute of Architecture and Florida Southern College.
kanita
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Дек 2014, 13:15


Назад към Книга за похвали и оплаквания

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron