Най-подходящият басейн за двора

Най-подходящият басейн за двора

Мнениеот Ivsy » 08 Юли 2016, 15:09

Изображение
Дали да си изградя басейн в двора?“ и „Какъв точно басейна да избера?“ са въпроси с почти еднаква трудност. След като сме мислили дълго време и сме преценили, че един фамилен басейн ще стои добре между барбекюто и лятната градина заставаме пред дилемата какъв точно да бъде басейна, за да съвпадне с дизайнерските решения, които се въртят в главата ни, да е достатъчно здрав и устойчив, да се поддържа лесно и изграждането му да е съобразено с финансовите ни възможности.

На българския пазар има голямо разнообразие от басейни, които се изграждат по различен начин и с различни материали. Най-подходящият за вас е, този който отговаря на бюджета ви, който може да бъде изграден според изискванията ви за дизайн и който може да бъде завършен за времето, с което разполагате.

Видовете басейни могат да се разделят най-общо на пет основни групи: бетонни басейни, които се облицоват с мозайка, сглобяеми басейни (с метална стена), композитни басейни (изградени от панели), монолитни басейни (изградени от стъклопласт и полиестер), монолитни керамични и надуваеми басейни.

Изграждането на басейн е свързано и с много опит и умения от страна на фирмата изпълнител. Резултатът от изпълнението на един и същ проект за басейн може да се различава коренно в зависимост от опита на изпълняващата фирма.

Лично аз бих ви препоръчал фирма Ивси Пул ЕООД, понеже останах доволен от тяхната работа и се справиха с трудната задача да изградят дизайнерски басейн на малкото свободно пространство, с което разполагах в задния двор. Още в самото начало бях убеден, че ще се доверя на Ивси Пул, понеже ми бяха препоръчани от познат, а аз много разчитам на препоръки. Най-важното е, че лесно може да бъде проучено миналото на фирмата и опита им. На техния уеб сайт: http://ivsypool.bg/ има изключително много снимки с техни проекти и снимки от етапите на самото изграждане на басейна. Няма какво да ви убеждавам повече, че поста ми ще прозвучи като реклама. Сами ще се убедите, след като работите с тях.


Ivsy
 
Мнения: 1
Регистриран на: 08 Юли 2016, 11:45

Назад към Имоти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron