Български Русский English
           |

Страна БГ

  • Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия (Видео)
    В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия, без да нарушава ангажиментите на страната към ЕС и НАТО. Това обяви пред тв "Европа" бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от съветското и руското разузнаване Леонид...
Първа страница
Презентации
Подарете куп нови преживявания с Nokia 700 по Коледните празници
19 декември 2011
Коледният дух и настроение вече напомнят за себе си не само от пищните украси навяскъде около нас, но и с все по-изпълнените магазини и търговски улици с хора, които терскаво търсят подаръци за тези, които обичат. Независимо дали търсите нещо малко, но от сърце, или пък цветно и модерно, тази Коледа Nokia ви дава две нови свежи идеи за прекрасни подаръци-- най-малкия си смартфон в света - Nokia 700 и цветния бързак Nokia 500.
 
Авиокомпания easyJet ще изпробва фиксирано настаняване на борда на самолетите
16 ноември 2011

Авиокомпания easyJet съобщи, че ще изпробва фиксирано настаняване на борда на своите самолети по определени маршрути от пролетта на 2012 година. В момента авиокомпанията използва система, при която пътниците сами избират кои места да заемат при качване в самолета, закупили са т.нар. „speedy boarding” или пътуват с малки деца, които имат предимство при настаняване в самолета. По този начин пътниците имат право на първи избор за заемане на определени места.

 
„Вдъхновени витрини” е новата инициатива на Pietro Filipi
29 септември 2011

„Вдъхновени витрини” е името на новата инициатива на Pietro Filipi, по повод 18-ия рожден ден на марката. От днес до края на ноември витрините на магазина ще се превърнат в сцена за изява на едни от най-утвърдените модни експерти в България. Стилисти и арт директори на топ лайфстайл и бизнес списания, както и модни консултанти на телевизионни предавания, ще аранжират витрините на чешкия моден бранд в Сердика Център София. Всяка една от арт инсталациите ще бъде изложена в продължение на две седмици.

 
MARS публикува своите корпоративни принципи на работа
29 септември 2011
Компанията Mars Incorporated обяви вчера пускането на актуализирания си корпоративен уебсайт Mars.com, който включва и обобщение на принципите на работа на фирмата, наречени Принципи в действие. Този документ обхваща историята и заветите на компанията, която е отдадена на своите Пет Принципа и целта да ги приложи на практика за да спомогне с действията си за по-различния живот на хората и на Планетата. 
 
Над 1000 доброволци се включиха в "Моят зелен град" 2011
18 септември 2011
Над 1000 доброволци се включиха в Над 1000 доброволци, сред които повече от 500 служители на Coca-Cola и техните семейства, взеха участие в най-мащабното до момента издание на инициативата “Моят зелен град”, което се проведе на 17 септември 2011 г. Тази година кампанията обхвана общо пет локации - в София, Банкя и Търговище. Доброволците събраха разделно над 800 чувала с отпадъци, боядисаха над 100 пейки в Южния парк и засадиха множество дръвчета в Търговище.
 
easyJet представя своята лятна програма за 2012 година
15 септември 2011

easyJet представя своята лятна програма за 2012 годинаВодещата европейска ниско-тарифна авиокомпания easyJet представя днес своето лятно разписание за 2012 г. с избор на над 300 дестинации. Повече от 110 000 ниско-тарифни полети са вече в продажба за дестинации в Европа, Средния Изток и Северна Африка. Пътниците, които търсят възможности, за да бъдат една крачка напред от типичното британско време, могат да си осигурят отрано най-добрите тарифи за слънчевия сезон през следващата година с 18 милиона свободни места за пътуване в периода от 25 март до 2 септември 2012 г.

 
IBM засилва позициите си на пазара за сървъри
30 август 2011

IBM засилва позициите си на пазара на сървъри в световен мащаб, постигайки 30,5% дял през второто тримесечие на 2011 г. В това отношение IBM изпреварва своя конкурент HP, който заема 29,8% пазарен дял. Според агенцията за пазарни проучвания IDC IBM увеличава приходите си от сървъри с 24,5% на годишна база, като по този начин надвишава общия растеж на пазара – 17,9%. Компанията постига ръст на стойността на акциите си с 1,6 пункта в сравнение с второто тримесечие на 2010 г.

 
Nokia пуска на пазара Nokia 101 и Nokia 100
26 август 2011
Nokia обяви пускането на пазара на телефоните Nokia 101 и Nokia 100, които са най-достъпните телефони към момента. С тях компанията продължава своя ангажимент за свързване на следващия милиард потребители чрез мобилни устройства, които предлагат модерен и атрактивен дизайн, гама от практични и забавни характеристики и услуги, които увеличават ползата от телефона и дават достъп до информация и забавления.
 
Фокуси за спасение на човешки живот
12 август 2011
Фокуси за спасение на човешки живот  Фокуси за спасение на човешки живот  За да се спаси човешки живот, често е нужен професионализъм, понякога късмет, а в някои случаи - фокуси. Публиката познава Ненчо Илчев  не само актьор, но и като много добър илюзионист. Днес той показа своите фокуси с благотворителна цел. Събират се пари за  неговия приятел и наш колега - журналиста Виктор Ангелоев, който претърпя миниинвазивна безкръвна процедура за лечение на аневризма. Двамата се срещнаха за първи път след операцията. Ненчо Илчев усмихнат сподели, че вълшебни трикове е учил цял живот, но докторите са свършили най-голямото чудо.
 
Nestea вдъхновява любителите на фотографията да преживеят атмосферата на карнавала в Рио де Жанейро
01 август 2011
За втора поредна година Nestea дава възможност на тези, които обичат фотографията, да покажат как си представят света около тях чрез комбинация от фотографии. Всеки може да сподели своите авторски съчетания от снимки в конкурса на Nestea, който тази година е под надслов “Улови карнавала”. За целта участникът трябва да качи на сайта nesteaphoto.bg три авторски снимки, представящи комбинация от човек или предмет, костюм, и резултатът - преобразения човек/предмет.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 10 от 309
Страна Топ 100

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Новини
Автомобили
Бизнес
Здраве
Клюки
Крими
Култура
Наблюдател
Презентации
Свят
Спорт
Страната
Технологии
Туризъм
RUS (новини за България на руски)

Първа страница | Архив на новините: | Презентации | Европа | Италия | Македония | Русия | Свят | Скандал | Интервю | Наблюдател
Автомобили | Заведения | Здраве | Имоти | Клюки | Крими | Култура | Спорт | Технологии | Туризъм

© 2007-2019 СТРАНА