Български Русский English
           |

Страна БГ

  • Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия (Видео)
    В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия, без да нарушава ангажиментите на страната към ЕС и НАТО. Това обяви пред тв "Европа" бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от съветското и руското разузнаване Леонид...
Първа страница
Презентации
Златислава Медарова - мениджър човешки ресурси за 2010
24 януари 2011
Златислава Медарова - мениджър човешки ресурси за 2010Директор „Човешки ресурси” на „Белла България” Златислава Медарова  бе обявена за мениджър човешки ресурси на 2010 година от фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията” и списание „Човешки ресурси”. За седма поредна година организациите отличават най-добрите специалисти в сферата на човешките ресурси в България. Изборът на номинираните се прави на базата на проучвания на най-добрите практики в сферата на човешките ресурси.
 
easyJet - Музика за техните уши
24 януари 2011
Водещата европейска ниско-тарифна авиокомпания easyJet обяви днес, че нейните правила за превоз на музикален багаж са едни от най-добрите в авиационната индустрия. През последните месеци авиокомпанията е била в постоянен диалог с Регистрираното сдружение на музикантите във Великобритания, за да осигури по най-добрия възможен начин настаняването и превозването на музиканти и техните инструменти на борда. Музикалните инструменти с размер до 30x117x38см, позволяват да бъдат удобно разположени в багажните отделения над креслата и ще бъдат приемани за превоз в пътническия салон.
 
Лидл вече и в Русе
20 януари 2011

Лидл вече и в РусеНа 20.01.2010г. Лидл, най-бързо разрастващата се в Европа верига магазини тип дискаунтър  за хранителни и нехранителни стоки, откри своя 17 обект в България в град Русе. Миналата седмица отвориха врати магазини в Пловдив и Плевен и така Русе се превръща в 13-ят град, в който веригата оперира. През ноември миналата година Лидл стъпи в България с отварянето на 14 магазина едновременно на територията на 11 града, с което се превърна в сензация на българския пазар. Тази година Лидл продължават с разрастването си, като до края на годината се очаква да има около 50 магазина в цялата страна.

 
Емил Димитров - истинската история
20 януари 2011
Емил Димитров - истинската историяDVD-изданието на документалния филм на режисьора Стилиян Иванов за Емил Димитров вече е факт. Месец след 70-тия рожден ден на естрадната легенда 1500 копия на филма потеглят към музикалните училища, библиотеки и читалища на България – инициатива на Ивелин Николов от Плевен, с която иска да запази паметта за най-продавания български певец на всички времена – 50 милиона плочи в Европа, Азия, Африка и Латинска америка.
 
Germanwings и Lufthansa ще комбинират полетите си
19 януари 2011
Ниско-тарифната авиокомпания Germanwings и нейната компания-майка Lufthansa ще работят в още по-тясно сътрудничество от 20 януари 2011 г., когато комбинирането на полети на двете авиокомпании ще стане възможно. Сделката ще позволи на пътниците да резервират билет за изходен полет с Lufthansa и обратен полет с Germanwings.
 
Белла България инвестира в изграждането на втора специализирана фабрика в Свиленград
19 януари 2011

Хранителният холдинг „Белла България” продължава да развива производството на тестените продукти с марка BELLA и инвестира в изграждането на втора специализирана фабрика в Свиленград, където се предвижда да бъде концентрирано производството на замразени баници. За целта се планира пълна оптимизация на производството и логистиката в Свиленград, както и откриването на нови работни места.

 
Дават ценни насоки за успешния уеб бизнес
18 януари 2011
Дават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесДават ценни насоки за успешния уеб бизнесПредстоящият целодневен семинар за успешна онлайн търговия и бизнес OnlineBIZ"11 ще представи онези ценни насоки и решения за всеки онлайн бизнес. Събитието се организира от Българска асоциация за електронна търговия (БАЕТ) и списание .NET и ще се проведе на 28. Януари 2011 г. (петък) от 10.00 часа в хотел Метрополитън.
 
Откриха още два магазина на Лидл
13 януари 2011
Откриха още два магазина на ЛидлДнес 13.01.2010г. Лидл, най-бързо разрастващата се в Европа верига магазини тип дискаунтър  за хранителни и нехранителни стоки, откри още два магазина от веригата си в България в градовете Пловдив и Плевен. През ноември миналата година Лидл стъпи в България с отварянето на 14 магазина едновременно на територията на 11 града, с което се превърна в сензация на българския пазар. Тази година Лидл продължават с разрастването си, като до края на годината се очаква да отворят около 50 магазина в цялата страна.
 
IBM разтърси американския рекорд при патентите
11 януари 2011

IBM обяви, че нейните изобретатели са достигнали рекордните 5896 американски патента през 2010 г., отбелязвайки 18-та поредна година, през която компанията е начело в списъка на най-изобретателните компании в света. IBM стана първата компания, на която се предоставят 5000 американски патента за една година. Повече от 50 години от създаването й през 1911 г. бяха нужни на изобретателите на IBM, за да получат първите си 5000 патента. 

 
IBM представя пет иновации, които ще променят начина ни на живот през следващите пет години
04 януари 2011

Днес IBM официално оповести поредните пет иновации наречени „Next Five in Five” – иновации, които имат потенциала да променят начина, по който хората работят, живеят и се забавляват в следващите пет години:
• Ще можем да виждаме холограмна проекция на нашите приятели в 3D формат
• Ще използваме батерии, които се зарeждат от въздуха
• Няма да е нужно да ставаме учени, за да спасим планетата
• Придвижването ни от точка до точка ще бъде направлявано индивидуално
• Компютрите ще помагат за енергетиката в нашия град

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 61 - 70 от 309
Страна Топ 100

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Новини
Автомобили
Бизнес
Здраве
Клюки
Крими
Култура
Наблюдател
Презентации
Свят
Спорт
Страната
Технологии
Туризъм
RUS (новини за България на руски)

Първа страница | Архив на новините: | Презентации | Европа | Италия | Македония | Русия | Свят | Скандал | Интервю | Наблюдател
Автомобили | Заведения | Здраве | Имоти | Клюки | Крими | Култура | Спорт | Технологии | Туризъм

© 2007-2019 СТРАНА