Български Русский English
           |

Страна БГ

  • Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия (Видео)
    В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия, без да нарушава ангажиментите на страната към ЕС и НАТО. Това обяви пред тв "Европа" бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от съветското и руското разузнаване Леонид...
Първа страница
Презентации
Покерът – мания или професия
01 януари 2011
Покерът – мания или професияПокерът – мания или професияПокерът е една от най-бързо развиващите се индустрии през последните години. На покермасите по казина и в интернет се въртят милиони долари и евро. Някои покериграчи стават милионери без ден трудов стаж. В България манията тепърва набира сили.
 
Как да пазаруваме с 90% по-евтино
23 декември 2010

70% намаление за козметична процедура в реномирана клиника или козметичен салон, екскурзия в чужбина на половин цена, евтини билети за концерт на любимата рок група или 50% от менюто на дадено заведение,автомивка и др. Такива промоции предлагат по света интернет сайтовете за групово пазаруване. Услугата вече е достъпна и за българските потребители, които сърфират в световната мрежа.

Най-новият сайт за подобен вид промоции е Lapni.bg, който стартира работата си днес.

 
Germanwings ще продължи да лети три пъти седмично от Кьолн до София
21 декември 2010
Germanwings ще запази лятното си разписание през 2011 г., като продължи да обслужва линията София – Кьолн/Бон три пъти в седмицата. Самолетите на компанията ще излитат от Кьолн във вторник (10:05 ч.), четвъртък (7:10 ч.) и събота (15:10 ч.) местно време. Обратните полети от България ще заминават от Летище София съответно във вторник (14:10 ч.), четвъртък (11:15 ч.) и събота (19:15 ч.).
 
Авиокомпания easyJet обявява 13% увеличение на капацитета през лято 2011
16 декември 2010
Авиокомпания easyJet публикува своята полетна програма за лято 2011, която показва 13 % увеличение на капацитета спрямо дейността през лято 2010. Най-голямата английска авиокомпания увеличава честотите на някои популярни дестинации и открива нови маршрути във Великобритания и Европа.
 
BASF приключва успешно придобиването на Cognis
14 декември 2010

BASF приключи успешно придобиването на Cognis Holding GmbH от Cognis Holding Luxembourg. Стойността на закупения основен капитал възлиза на 700 милиона евро. Заедно с нетния финансов дълг, както и пенсионните задължения, стойността на сделката достига 3.1 милиарда евро. “Опитът и продуктовата гама на Cognis се допълват много добре с тези на BASF. Това сливане ще разшири портфолиото ни от специални химикали и също така ще стимулира иновациите на компанията за нашите клиенти”, споделя д-р Юрген Хамбрехт, председател на управителния съвет на BASF.

 
Близо 3000 души се включиха в „Алкохолът е лош шофьор”
14 декември 2010

Близо 3000 души участваха в третото издание на социално-отговорната кампания на „Каменица” АД „Алкохолът е лош шофьор”. Инициативата стартира в средата на м. ноември и приключи в края на миналата седмица. Кампанията  е насочена срещу шофирането в нетрезво състояние, а основната й цел е да информира по въздействащ начин аудиторията за рисковете от шофиране след употреба на алкохол, да повлияе върху промяната в нагласите и самосъзнанието на водачите и да повиши културата им на шофиране.

 
Първият хипермаркет Темпо отвори врати в София
02 декември 2010
Първият хипермаркет Темпо отвори врати в СофияПървият хипермаркет Темпо отвори врати в СофияПървият хипермаркет Темпо отвори врати в СофияПървият хипермаркет Темпо отвори врати в СофияПървият хипермаркет Темпо отвори врати в СофияПървият хипермаркет Темпо отвори врати в София
 
Нова бензиностанция откри Ромпетрол в Пловдив
02 декември 2010
Нова бензиностанция откри Ромпетрол в ПловдивТрета бензиностанция откри Ромпетрол България АД в центъра на Пловдив. Така националната верига на компанията вече включва 56 обекта в цялата страна. Новата бензиностанция се намира на адрес: бул. Източен 80. „Въпреки ситуацията на криза и наблюдаващото се общо намаляване на инвестициите на пазара през 2010 г., Ромпетрол България АД се стреми макар и с по-бавни темпове да разширява мрежата си в България. Това е заложено в корпоративната стратегия и за следващата 2011 г. Ще продължаваме да предлагаме качествени горива на българските потребители, доставени от нашите две модерни рафинерии в Румъния и разбира се, ще запазим атрактивните ценови оферти.” – заяви изпълнителният директор на Ромпетрол България Сорин-Октавиан Никита.
 
Germanwings ще лети от Маастрихт до Берлин през следващия летен сезон
29 ноември 2010
Ниско-тарифната авиокомпания Germanwings открива нова въздушна линия от Маастрихт до Берлин, с въвеждане на своето лятно разписание за 2011 г., в края на март. Новата дестинация се открива в отговор на решението на немското правителство да въведе новата транспортна такса «Luftverkehrssteuer» от 1 януари 2011 г., която оскъпява полетите в зависимост от изминатото разстояние. Полетите между холандския град Маастрихт и немската столица Берлин ще се изпълняват от 150-местния самолет Airbus 319 два пъти дневно през делничните дни и веднъж дневно, през уикенда.
 
„На Баба“ с новo кисело мляко съгласно новия стандарт за Българско кисело мляко
26 ноември 2010

От днес марката „На Баба“ пуска в търговската мрежа продукт Българско кисело мляко, произведено съгласно изискванията на новия стандарт БДС 12:2010. Правото да носи логото БДС е резултат от процедура на одобрение както от страна на Министерството на земеделието и храните, така и от страна на Патентното ведомство. Новото кисело мляко „На Баба” е с масленост 3.6% и има същия вкус, който традицията пази от едно време. Продуктът е в оригинална бежова опаковка със знака за БДС върху нея.

 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 71 - 80 от 309
Страна Топ 100

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Новини
Автомобили
Бизнес
Здраве
Клюки
Крими
Култура
Наблюдател
Презентации
Свят
Спорт
Страната
Технологии
Туризъм
RUS (новини за България на руски)

Първа страница | Архив на новините: | Презентации | Европа | Италия | Македония | Русия | Свят | Скандал | Интервю | Наблюдател
Автомобили | Заведения | Здраве | Имоти | Клюки | Крими | Култура | Спорт | Технологии | Туризъм

© 2007-2019 СТРАНА