Български Русский English
           |

Страна БГ

  • Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия (Видео)
    В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия, без да нарушава ангажиментите на страната към ЕС и НАТО. Това обяви пред тв "Европа" бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от съветското и руското разузнаване Леонид...
Първа страница
Презентации
Gigaset се цели в номер 2 на българския пазар
19 октомври 2010

Европейският пазарен лидер в DECT телефонията – Gigaset Communications - обяви целта си да достигне 20% пазарен дял и да бъде един от двата лидера на българския пазар през 2011 г. Като част от стратегията си Gigaset ще ускори въвеждането на нови модели в България и ще засили връзките си с водещите телекомуникационни оператори. Gigaset Commuications е един от световните лидери в производството на безжични стационарни телефони и пазарен лидер в DECT телефония в Европа.

 
Maxima България получи зелена светлина за придобиването на нови магазини
12 октомври 2010
Максима България получи разрешение от Комисията за защита на потребителите (КЗК) за придобиването на контрол върху магазини от търговска верига „Калея” в гр. София, посредством сключването на дългосрочни договори за наем. Това е част от стратегията на компанията за развитие, като за нейното изпълнение е планирано откриване на 7 нови супермаркети Т – МАRКЕТ в България. 
 
KIT KAT навършва 75 години
10 октомври 2010
KIT KAT навършва 75 години На 10 октомври 2010 г. стратегическа марка No 1 на Нестле в шоколадовия бизнес - KIT KAT, навършва 75 години. Над 70 държави в цял свят ще се включат в празниците от 10 до 15 октомври по случай годишнината, която ще бъде отбелязана и в България. Очаква се до края на годината в страната да бъдат продадени близо 20 000 000 шоколадови десерта KIT KAT.
 
Отговор на изявлението, че концертът Yoga Jam е религиозна проява
10 октомври 2010
Като участници в международната програма за развитие на лидерски умения „YES!-We Can” („Да!-Ние можем”), с домакин фондация „Изкуството да живееш”, ние, 30 младежи от 10 страни, сме топло посрещнати, приветствани и подкрепени в България за постигането на нашата цел - допринасяне за положителна промяна в съвременното общество. По време на нашия престой, съвместно с различни български общини реализирахме редица доброволчески инициативи. Към този момент, работим по организирането на музикални събития Yoga Jam.
 
Germanwings отчита увеличение на полетите с прекачване „Smart Connect”
08 октомври 2010
Germanwings отчита увеличение на полетите с прекачване „Smart Connect” След повече от три години летене от София до Кьолн ниско-тарифният авиопревозвач Germanwings е доволен от своите резултати, съобщиха от компанията. „Работим добре при трудни обстоятелства”, каза г-н Хайнц Йоахим Шьотес, Старши Вицепрезидент Корпоративни комуникации. От стъпването си на българския пазар през март 2007 г., Germanwings е превозила около 150 000 пътници и е постигнала 80% самолетна заетост.
 
Мария Опренова е новият председател на БАР
07 октомври 2010
На извънредно общо събрание на Българската асоциация на рекламодателите (БАР) бе избран нов председател на управителния съвет – Мария Опренова. Г-жа Опренова е Директор Маркетинг Комуникации на Мобилтел и има 13-годишен опит в маркетинг мениджмънта. В кариерата си е заемала различни маркетинг позиции в рекламната и медийната индустрии (от McCann-Erickson и Gillette до HBO), маркетинга на бързооборотни стоки (FMCG). Мария Опренова има бакалавърска степен по журналистика и масови комуникации от Американския университет в България (AUBG) и магистърска степен по бизнес администрация от IMD Business School в Швейцария.
 
ROCK YOUR LIFE - Разтърси живота си
03 октомври 2010
ROCK YOUR LIFE - Разтърси живота си Какво е общото между рок звездата Рудолф Шенкер и авторът на бестселъри Паулу Куелю? Как е създадена най-успешната немска рок група на всички времена? Как да постигнем щастие и успех в живота? Отговорите на всички тези въпроси ще намерите в книгата на основателя и китарист на Scorpions, която излиза на българският пазар броени дни преди концерта на групата в София на 9 октомври 2010 г.
 
Певците: Нека медиите подкрепят исканията ни, а не да застават срещу нас
03 октомври 2010
На 30 септември представители на над 20 български културни организации и дружества за колективно управление на права се обявиха публично срещу предвижданите от правителството промени в Закона за авторското право и сродните му права и поискаха коригирането на значителна част от текстовете, за да може творците да получат адекватна защита на правата си.
 
IBM помогна на „Аз, проклетникът”
30 септември 2010
IBM помогна на „Аз, проклетникът” IBM обяви, че е работила в сътрудничество с Illumination Entertainment, за да помогне на компанията да се справи с огромните изисквания при създаването на тяхната нова супер продукция - компютърната 3-D анимация „Аз, проклетникът”.
 
Баници BELLA жънат успехи в Брюксел
29 септември 2010
Организацията „Forum der Regionen” ,със седалище в Брюксел, представи България  с българските баници BELLA на изложението "Европейския вкус",  което се проведе в Брюксел на 25 септември. Събитието, организирано от  столичния регион Брюксел, дава възможност на страните-членки на ЕС да представят националното си производство и кулинарните си специалитети, а на европейските граждани да се докоснат до бита, културата и нравите в страните от европейското семейство.
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 91 - 100 от 309
Страна Топ 100

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Новини
Автомобили
Бизнес
Здраве
Клюки
Крими
Култура
Наблюдател
Презентации
Свят
Спорт
Страната
Технологии
Туризъм
RUS (новини за България на руски)

Първа страница | Архив на новините: | Презентации | Европа | Италия | Македония | Русия | Свят | Скандал | Интервю | Наблюдател
Автомобили | Заведения | Здраве | Имоти | Клюки | Крими | Култура | Спорт | Технологии | Туризъм

© 2007-2019 СТРАНА