Български Русский English
           |

Страна БГ

  • Решетников: Борисов прави всичко за добри отношения с Русия (Видео)
    В момента правителството на Бойко Борисов прави всичко по силите си, за да има добри отношения с Русия, без да нарушава ангажиментите на страната към ЕС и НАТО. Това обяви пред тв "Европа" бившият директор на Руския институт за стратегически изследвания и бивш генерал от съветското и руското разузнаване Леонид...
Първа страница arrow Условия за ползване
Условия за ползване
15 юни 2008

I. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА УСЛУГАТА

Настоящите Общи условия уреждат взаимоотношенията с потребителите на Интернет сайта http://www.stranabg.com, възникващи при предоставяне и ползване на услуги.

“ПОТРЕБИТЕЛ” по смисъла на настоящите Общи условия е лице, което е регистрирало уникално потребителско име и парола в СТРАНА или използва услугите със свободен общ достъп.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с Общите условия, като попълва формуляра за регистрация на уникално потребителско име и парола в СТРАНА и натисне бутон РЕГИСТРАЦИЯ или ако използва услугите със свободен общ достъп.

За непълнолетни потребители е необходимо разрешение от родители или техните законни представители.

II. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

В този уебсайт са включени материали с текст, снимки и други изображения и звуци, които са защитени от авторското право и/или други права върху интелектуалната собственост. Всички авторски права или други права върху интелектуалната собственост са притежание или на СТРАНА, или използването им е разрешено от собственика (собствениците) на тези права за целите на този уебсайт.

Цялото съдържание на уебсайта на СТРАНА е предмет на авторско право с всички запазени права. Може да се зарежда или да се отпечатват отделни страници и/или части от уебсайта на СТРАНА при условие, че Потребителят не премахва бележките за авторско право или други такива, свързани със собствеността. Зареждането или копирането по друг начин от уебсайта на СТРАНА не дава никакво право на собственост върху която и да е програма или материал. Разрешава се възпроизвеждането (цялостно или на части при условие, че е посочен хиперлинк към СТРАНА (http://www.stranabg.com).

СТРАНА предлага услугите “във вида, в който са” и не носи отговорност по отношение на надеждността на тяхното функциониране, броя и вида на включените функционалности, условията за достъп до услугите, осигуряването на помощ и инструкции и други параметри.

СТРАНА има право да променя технологията и дизайна на предоставяните услуги без предварително известяване.

СТРАНА има право по свое усмотрение да ограничи достъпа до всички или част от услугите, както и да прекрати използуването им от страна на отделни или всички свои потребители.

СТРАНА има право да закрие и/или изтрие информацията на/за пощенски адрес на произволен потребител, по своя преценка и без право на преразглеждане.

СТРАНА има право да извършва всякакви санкции свързани с услугите, които предоставя, ако е получил за тях молба от оправомощените органи или има достатъчно основания да счита, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ е нарушил Общите условия, разпространява непоискани търговски съобщения или използва адреса си за противозаконни цели или против обществения морал.

СТРАНА има право да показва, изпраща, зарежда, изпълнява, експонира и т.н. всякакви рекламни материали на потребителите си. Относно съдържанието на всички реклами, както и за запазените търговски марки, които те касаят, отговорност носят единствено рекламодателите.

III. ОГРАНИЧЕНИЕ НА УСЛУГАТА; ПРАВО НА ОТКАЗ

Потребителят е съгласен с това, че СТРАНА по собствено усмотрение и без съгласието на потребителя може да прекрати регистрацията, ако последният използва услугите на СТРАНА нежелани реклами по електронната поща (“spam”) или за морално осъдителни дейности. Морално осъдителни действия включват: действия, които смущават, вредят, обиждат, заплашват, клеветят или тормозят трети страни; действия забранени от закона на Република България и/или други държави; действия, които насърчават незаконно поведение като престъпление от омраза, тероризъм и детска порнография; действия, които са вулгарни, осквернителни, посегателство над личността, расистки, етнически или други, предизвикващи възмущение действия, или използване на чужда самоличност, както и причиняване на вреда на непълнолетни по какъвто и да е начин.

Ограничена отговорност – СТРАНА не носи отговорност при каквито и да е обстоятелства за никакви специални, последователни, инцидентни щети произтекли или по някакъв начин свързани с услугите за регистрация , или с услугите или продуктите, които Потребителят може да избере включително и не само: щети от изгубени печалби, загуба на данни, нарушаване на личната неприкосновеност, щети на трети лица.

Самият факт, че СТРАНА е свързан с Интернет и трябва да работи в техническата среда на тази мрежа определя невъзможността да се гарантира, че потокът информация към и от СТРАНА няма да бъде следен и записван от трети страни.

За предоставянето на своите услуги СТРАНА не събира лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни. Останалата информация се въвежда лично от ПОТРЕБИТЕЛЯ с изричното му съгласие, изразяващо се в използването на дадена комбинация от потребителско име и парола по време на въвеждането на данните.

IV. БЕЗ ОБВЪРЗАНОСТ

Тъй като СТРАНА полага разумни усилия да събере информация от източници, за които счита, че са достоверни, СТРАНА не заявява, че информацията или мненията, съдържащи се в уебсайта са точни, достоверни или пълни. Информацията и мненията, съдържаща се в уебсайта се предоставят от СТРАНА само за лично ползване и с цел информиране и подлежат на промяна без предизвестие. Нищо в уебсайта на СТРАНА не може да се счита за даване на инвестиционни, юридически, данъчни или други съвети или да се разчита при вземането на инвестиционни или други решения. Потребителят трябва да получи съответстващ и конкретен професионален съвет, преди да вземе каквото и да е решение за извършване на инвестиция.

V. ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

СТРАНА не изисква поверителна информация по време на процеса на регистрация.
СТРАНА има право да разкрие общи статистически данни във връзка с маркетинговата политика на уеб сайта.

VI. ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Използваме външни рекламни фирми за осигуряване на рекламите, които виждате в уебсайта ни. Тези фирми може да използват информация, която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер, относно посещенията Ви на този и други уебсайтове, за да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за Вас. .

VII. НЕОБХОДИМОСТ

Информацията за регистриране е необходима, за да се управлява сайта, за статистически и други цели. СТРАНА не изпраща каквато и да е нежелана информация, включително e-mail, с изключение на случаите, споменати по-долу. Новите клиенти ще получат от СТРАНА поздравително писмо представящо характеристиките на предлаганите услуги. СТРАНА може също така да изпраща периодични писма до клиентите, за да съобщи важни промени, нови особености, технически актуализации.
СТРАНА запазва личните данни на потребителя поверителни и не ги предоставя на трети неупълномощени страни.

VIII. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ

ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи пълна отговорност за запазване на тайната на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват, чрез използването им.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи лична отговорност пред закона за всички свои действия извършени чрез услугите на СТРАНА.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ се съгласява с това, че част от персонала на СТРАНА в зависимост от задълженията си, има достъп до информацията, която е въвел, но няма право да ги разгласява/разпространява, освен в предвидените в настоящите Общи условия случаи.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ носи отговорност за всички опити да придобие неоторизиран достъп до чужди или на СТРАНА пощенски кутии, софтуер, мрежи, компютри и други устройства, както и за всички опити за съзнателно разпространение на вируси, троянски коне и други компютърни програми, проектирани да причиняват каквато и да е вреда.

 
Страна Топ 100

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.
Чизми: Pleaser - ботуши над коляното
Новини
Автомобили
Бизнес
Здраве
Клюки
Крими
Култура
Наблюдател
Презентации
Свят
Спорт
Страната
Технологии
Туризъм
RUS (новини за България на руски)

Първа страница | Архив на новините: | Презентации | Европа | Италия | Македония | Русия | Свят | Скандал | Интервю | Наблюдател
Автомобили | Заведения | Здраве | Имоти | Клюки | Крими | Култура | Спорт | Технологии | Туризъм

© 2007-2019 СТРАНА