Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.

В новинарските рубрики

В момента има 75 посетителя в сайта
Mai multe despre noua Skoda Scala
Четвъртък, 02 Ноември 2023г. 18:11ч.

Skoda a ridicat în sfârșit cortina noului Scala, o mașină care întruchipează ambițiile mărcii cehe.

Scala nu este doar un succesor indirect al Rapid Spaceback, ci și prima incursiune reală a Skoda în segmentul extrem de competitiv C. Vorbim despre o mașină care este aproape la fel de mare ca un VW Golf. Lungimea sa este de 4362 mm. iar lățimea este de 1793 mm, ceea ce îl face puțin mai scurt și mai îngust decât omologul german.

Cu toate acestea, ampatamentul este mai lung - 2649 mm și puțin mai mare - 1471 mm. Rezultă astfel dimensiuni interioare similare cu cea mai mare Skoda Octavia, precum și unul dintre cele mai mari portbagaj din segment. Scala are o capacitate de încărcare de 467 litri, iar fără rândul de scaune din spate, ajunge la 1410 litri.

Fiind primul model Skoda bazat pe platforma MQB A0 a Grupului VW, Scala readuce marca în segmentul mașinilor compacte. Este, de asemenea, primul model care arată următoarea etapă în designul mărcii. Acesta va fi transferat pe viitoarele modele ale mărcii.

Skoda Scala, introdusă cu conceptul Vision RS la începutul acestui an, umple vizual golul dintre un hatchback tradițional cu cinci uși și un break - similar cu Audi A3 Sportback. Printre punctele de atracție se numără farurile LED triunghiulare, geamurile laterale mari și o lunetă mare care se extinde până la stopurile.

Interiorul adoptă o abordare nouă, cu un panou de instrumente elegant, dominat de un ecran tactil independent de 6,5 până la 9,2 inchi. Există, de asemenea, un cockpit virtual de 10,25 inchi care funcționează cu o matrice de infotainment modulară MIB de a treia generație.

Interesant este că software-ul de infotainment sau hărțile pot fi actualizate oricând prin Skoda Connect, deoarece modelul este întotdeauna online datorită eSIM-ului încorporat cu conectivitate LTE. De asemenea, Skoda Connect permite utilizatorilor să blocheze și să deblocheze vehiculul folosind telefonul mobil.

Carlinga folosește un nou concept de materiale moi, inclusiv o textură moale care amintește de structurile de cristal care acoperă tabloul de bord. Este disponibilă și iluminarea interioară cu LED, dar numai în două culori.

La lansare, Scala va oferi cinci motoare turbo de la 90 CP. până la 150 CP Vom vedea trei unități pe benzină: un motor TSI de 1.0 litri cu 3 cilindri și 95 CP, un TSI de 1.0 litri cu 115 CP. iar versiunea de top cu un motor TSI de 1,5 litri cu 4 cilindri și 150 CP.

Modelul va include și un turbodiesel TDI de 1,6 litri cu 4 cilindri și 115 CP. si un cuplu de 250 Nm. În cele din urmă, cumpărătorii pot opta pentru un G-Tec de 1,0 litri cu 90 CP care funcționează pe gaz natural (CNG). Opțiunile de transmisie includ transmisii manuale cu 5 și 6 trepte și o transmisie automată cu dublu ambreiaj cu 7 trepte. Modul de control al șasiului va include modul normal sau sport.

În ceea ce privește siguranța, Scala oferă asistenți standard precum Lane Keeping Assist și Front Assist cu City Emergency Brake Assist. Funcțiile suplimentare dintre care puteți alege sunt asistența laterală, controlul adaptiv al vitezei de croazieră și asistentul de parcare.

Noul Skoda Scala va ajunge la reprezentanțele europene în prima jumătate a anului 2019.

http://www.skodabook.ru/ro/Rapid/NH1 - instrucțiuni pentru auto-reparare Skoda Rapid.

Услуги таможенных юристов в Санкт-Петербурге

В каких ситуациях нужны услуги таможенных юристов? Какие вопросы способны решить юристы по таможенному праву? Виды услуг, предоставляемых таможенными юристами. В  [ ... ]


What to do against mosquito bites

On warm spring evenings in the city or in nature, we are never alone. If we stop in one place, a swarm of hungry female mosquitoes quickly gathers around us. Usually, mosquitoes feed on plant sap and nectar from flowers, and males do not bite. The need for blood is related to the production of eggs  [ ... ]