Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.

В новинарските рубрики

В момента има 89 посетителя в сайта
S-a anunțat data premierei noului VW Polo
Четвъртък, 02 Ноември 2023г. 18:11ч.

Volkswagen a publicat un teaser care anunță premiera noii generații Polo (http://www.vwmanual.ru/ro/polo). Debutul oficial al modelului va avea loc pe 16 iulie în cadrul unui eveniment special la Berlin, potrivit unor persoane din interior.

Producția de serie a noii mașini va începe la sfârșitul lunii iunie 2017. Hatchback-ul va fi construit pe platforma MQB A0. Din acest motiv, interiorul Polo va fi mult mai spațios, iar greutatea mașinii va fi mai mică. Orice alte informații despre mașină sunt ținute secrete.

Potrivit unor informații neoficiale, gama de motorizări a noului model va include o unitate pe benzină de 1,0 litri cu trei cilindri. Puterea motorului va fi de aproximativ 65 de cai putere. Va fi disponibil și în versiunile de 75, 100 și 115 cai putere.

Cumpărătorilor vor fi disponibile unități de 1,5 litri cu o capacitate de 130 și 150 de cai putere. Motoarele diesel vor avea 80, 100 și 110 cai putere. Motoarele vor fi asociate cu o transmisie manuală cu cinci și șase trepte. Opțional, clienții pot obține o cutie de viteze robotizată cu șapte trepte.

Ulterior, va fi prezentată și o versiune sport a Volkswagen Polo GTI. Această mașină va primi un motor pe benzină de 2,0 litri modificat. Unitatea de putere va genera aproximativ 200 de cai putere. Mașina poate accelera până la 100 km/h în 6 secunde. Versiunea „fierbinte” va fi echipată cu o suspensie sport, bare de protecție agresive și jante mari. Unul dintre principalii săi concurenți va fi Ford Fiesta ST.

Șoferul va avea un nou sistem de infotainment cu ecran tactil mare cu suport Apple CarPlay și Android Auto, precum și funcția de parcare autonomă Park Pilot. Este posibil ca modificarea de top să primească un tablou de bord complet digital.

Mașina a fost fotografiată în mod repetat de spioni foto în timpul testelor. Judecând după fotografii, mașina va primi contopite scurte față și spate, precum și un ampatament crescut. În plus, mașina va fi echipată cu noi roți în stil Golf GTI și un sistem de evacuare cu două țevi. Nu se știe încă dacă noul model va fi oferit într-o variantă cu trei uși.

Anul viitor, Volkswagen va introduce un crossover compact de nouă generație bazat pe Polo. Este de așteptat ca mașina să fie vândută sub numele de T-Cross. Conceptul cu același nume a fost prezentat pentru prima dată publicului în timpul Salonului Auto de la Geneva, în martie 2016. Producția de mașini va fi realizată la uzina companiei din Spania. Principalii concurenți ai crossover-ului compact vor fi Peugeot 2008, Renault Captur și Opel Mokka.

http://www.vwmanual.ru/ro/polo/3 - Manuale și instrucțiuni pentru revizia unui autoturism Volkswagen Polo 3.

Какой паспорт Евросоюза получить легче всего

В ушедшем году события развивались слишком стремительно для многих. Возникшие ограничения, запреты, которые называют санкции, усложнили жизнь многим. Внутри стра [ ... ]


Боргвард возвращается с кроссовером во Франкфурте

Планы по возвращению Borgward стали реальностью: первый автомобиль будет представлен на выставке IAA 2015, это только начало целой линейки моделей, о чем Borgward уже заявил в [ ... ]