Български Русский English

Добавете безплатно своя сайт в българската класация Страна Топ 100 и му подсигурете допълнителен трафик и посещения.

В новинарските рубрики

В момента има 73 посетителя в сайта
Mercedes GLE (W167): 2018-as új generációs SUV
Понеделник, 10 Април 2023г. 17:36ч.

A Mercedes most a GLE új generációját teszteli, és sikerült megörökítenünk a crossovert bütyök nélkül, és belenézni. Itt van minden információ a W167-ről.

A W167-tel a stuttgarti szakemberek új SUV-t építettek a jelenlegi E-osztály MRA platformjára. Ez az architektúra ismét crossoverekhez lett optimalizálva, beleértve a közelgő GLS-t is. A GLE futóműnek köszönhetően ismét pár kilogrammal csökkent a tömeg, aminek a kéttonnás határ alatt kell lennie, és természetesen az új Mercedes GLE alapkivitelben is csak hátsókerék-hajtással lesz elérhető. Ami a méreteket illeti, a SUV szélessége és tengelytávja kissé nőtt.

Ráadásul elődjéhez képest az új Mercedes GLE sokkal több terepjáró képességgel rendelkezik. Ezek közé tartozik a megnövelt hasmagasság, valamint az első és hátsó karosszériaburkolat, a továbbfejlesztett oldaltengelyek, a légrugózás, a differenciálzár és a kilencfokozatú overdrive sebességváltó.

Az AMG Mercedes GLE két változata

A Mercedes GLE csúcsváltozatai az AMG 63, valamint az AMG 63 S. Az elavult 5,5 literes V8-ast a konszern univerzális fegyvere, a négyliteres V8-as biturbó motor váltja fel. Ez az egység az AMG-E osztályban 571 és 612 LE között teljesít. A polgári változatok háromliteres hathengeres motorral indulnak, 367 lóerővel. vagy mint a GLE 53 435 LE-vel. + 22 E-LE Ami a dízelt illeti, a hathengeres tupti 286 és 340 LE közötti teljesítménnyel. A motorok 20%-kal gazdaságosabbak, nem utolsósorban a beépített 48 voltos elektromos rendszernek köszönhetően 15 kW-os indító-generátorral. Még egy hibrid motor is megtalálja az utat az új Mercedes GLE-ben. Itt a stuttgarti szakemberek kétliteres négyhengeres benzinmotort 90 kW-os villanymotorral kombinálnak egy plug-in hibridhez. A rendszer teljesítményének 279 LE-nek kell lennie. A dízel hibrid később csatlakozik. Az erőátvitel automata sebességváltóval történik, amely az összes egységgel van összevonva.

Vizuálisan a Mercedes GLE új generációja nem forradalomnak, inkább evolúciónak tűnik. Átalakították a kötényeket és a küszöböket, módosult a hűtőrács. A kétoldalt kiálló dudorokat is újratervezték, és a profilvonal immár az ajtókilincsek fölé került. Egy tipikus C-oszlop a menetiránnyal ellentétesen meg van döntve. A jelenlegi sorozathoz hasonlóan a Mercedes GLE is később GLE kupé (C292) néven jelenik meg a piacon.

Óriási kijelző a pilótafülke táján

Az új GLE utasterébe nézve első pillantásra egy nagyon nagy kijelzőt láthatunk, amely a műszerfal közepe fölé emelkedik. Az S-osztályhoz hasonlóan a bal oldali fele az összes vezetési információ megjelenítésére szolgál, míg a jobb fele az infotainment és a navigációs rendszer számára van fenntartva. A kijelző alatt négy új, négyszögletes szellőzőnyílás található. A vezető az új kormánykereket érintőpaddal vezérli. A GLE hátsó utasai sokkal több helyet kapnak.

http://www.mercedesman.ru/hu/M-Class/W163 - Utasítások a Mercedes M-Class W163 autók műszaki javításához.

Unraveling the Mysteries of Palantir Technologies: A Comprehensive FAQ

As a leading technology company, Palantir Technologies has provided solutions to some of the world's most challenging problems. From government agencies to large corporations, Palantir has helped organizations make sense of their data.


The inspiration of abstract art

Abstractionism, or abstract art, is a type of modernist direction in art, which is distinguished by its refusal to depict objects and events and by its detachment from the figurative approach to reality. One of his goals is to achieve harmony by combining colors and geometric shapes capable of evoki [ ... ]


 

Реклама